Over Kracht

Ik wil zorgen dat alle kinderen van Nederland hun eigen krachten leren kennen. Én er op vertrouwen.

Je wilt het liefst dat je kind zich weer goed voelt en hebt alles al geprobeerd, je weet ook dat je sommige dingen niet kan oplossen en je kind dat zelf zal moeten doen. Sommige dingen zijn te complex om als ouder aan te pakken, maar dat je het beste met ze voor hebt, staat voorop!

Bij Kracht kindercoaching kijk ik vanuit een professionele hoek. Ik heb de tijd en aandacht voor één kind tegelijk. Ik kan met mijn achtergrond en frisse blik een begin maken in de verandering en zo de kracht en het vertrouwen weer terug geven aan het kind. Met kindercoaching en jongerencoaching is dit mijn hoogste doel.

De samenwerking met de omgeving van het kind is hierin erg belangrijk. Hierbij kan een oudergesprek of een gesprek met de leerkracht erg helpend zijn.
Ook behoort begeleiding thuis en op school tot de mogelijkheden.

Dus, heeft je kind last van prikkels, faalangst of legt je kind de lat erg hoog voor zichzelf, heeft het moeite met het reguleren van de emoties, een bepaalde diagnose waar hulp bij nodig is, onzekerheid, moeite met het organiseren van taken of zijn er andere dingen waar je kind in vast loopt? Maak vrijblijvend een afspraak zodat we eventuele hulp kunnen starten en je kind weer opnieuw kind kan zijn.

Hoe voelt Kracht?

Als je met mij een coachingsessie hebt gehad, dan merk je dat door het gevoel te hebben dat je gezien en gehoord wordt. Dat je serieus wordt genomen en dat je alles kan zeggen zonder dat je een oordeel voelt. Ook voel je je beetje bij beetje zelfverzekerder, omdat je ontdekt hebt wat je krachten zijn en hoe je deze kan inzetten om je problemen aan te pakken. Je merkt dat je weet wat je wilt en hoe je dat stap voor stap kan aanpakken.

Wie is Suzan?

De liefde die ik heb voor kinderen en jongeren is oneindig. Dit komt uit de prachtige ervaringen die ik heb opgedaan als leerkracht, kindercoach, psycholoog en moeder.

Het begeleiden van kinderen en jongeren is meer dan alleen mijn werk, het is mijn passie. Het maakt mij gelukkig als ik kinderen zie leren en groeien. Als ze ontdekken wie ze zijn en wat ze allemaal in hun mars hebben. Het blijft leerzaam en verrassend om die processen te kunnen begeleiden en mee te maken. De combinatie van het werken met ouders en leerkrachten laat mij des te meer zien dat het kind omgeven is door een omgeving die hem verder kan helpen door er te zijn voor hem.

Als coach bij Kracht werk ik vanuit vertrouwen. Ik ben rustig, lief, oprecht, echt, open en eerlijk. Kinderen voelen zich snel op hun gemak bij mij. Ik kijk wat er achter gedrag schuil gaat en betrek het kind overal bij. Ik ben oprecht geïnteresseerd in kinderen en zie ze. Doordat ik alle opties open houd, is alles mogelijk en zit ik niet vast in labels of stigma’s. Ik weet hoe ik moet handelen en ken ook mijn grenzen. Indien nodig verwijs ik door. Ik betrek de belangrijkste personen rondom het kind bij het proces, de ouders, leerkrachten en begeleiders.

Contactgegevens

Kracht kinderpsychologie & kindercoaching
Jan Luykenstraat 35
2806 PE Gouda

suzan@krachtkindercoaching.nl

Laten we kennis maken

Laat je gegevens achter in het formulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt me ook mailen op suzan@krachtkindercoaching.nl.

Dankjewel! Je mail is goed ontvangen. Ik neem z.s.m. contact met je op.
Oeps! Er is iets misgegaan. Probeer het nog een keer.